Elindult az online nevezés az idei Nemzetközi Béke Maratonra

Pontosan 257 nappal a 90. Nemzetközi Béke Maraton rajtja előtt lehetővé vált a regisztráció Európa legrégebbi versenyének jubileumi alkalmára a www.kosicemarathon.com oldalon.
Mindez jelképesen a Kassa Európa kulturális fővárosa rendezvénysorozat megnyitóját követő napon történt. A számos izgalmas eseménnyel teli maratoni évet Leonard Buddy Edelen, amerikai futó emlékének szentelik, aki akkori világrekorderként 1963-ban Kassán lett győztes.
 
A regisztrációról: alapvető változás nem történt, bár a szervezők több adatot kérnek be, hogy méginkább felmérjék a versenyzők szociológiai profilját. A tavaszi előkészítés során a regisztrációt tájékoztató kampány egészíti ki, miszerint a hagyományos maraton térkép, a Londonban, Prágában, Pozsonyban és Krakkóban megrendezendő maratonok Milánóval, Sevillával, Linzzel, Düsseldorffal és Kijevvel bővülnek. Aki előnyős feltételekkel szeretne a verseny résztvevője lenni, április 30-ig regisztrálhat. A két közkedvelt program, a Gondolunk a hűségesekre, ill. az Először indulók bónusza 2013-ban is megmarad.
 
Maratónsky klub Košice
Tel: +421 55 6220010
Fax: +421 55 6224158
Email: info@kosicemarathon.com
Web: www.kosicemarathon.com